marți, 13 iunie 2017

Binecuvantatele promisiuni ale Imparatiei din Isaia 35

Binecuvantatele promisiuni ale Imparatiei din Isaia 35

1. Pustiul şi ţara fară apă se vor bucura; pustietatea se va înveseli şi va înflori ca trandafirul;
2. se va acoperi cu flori şi va sari de bucurie, cu cantece de veselie şi strigate de biruinta, căci i se va da slava Libanului, stralucirea Carmelului şi a Saronului. Vor vedea slava Domnului, maretia Dumnezeului nostru.
3. Întariti mainile slăbanogite şi întariti genunchii care se clatina.
4. Spuneţi celor slabi de inima: "Fiţi tari, si nu va temeţi! Iata Dumnezeul vostru, răzbunarea va veni, răsplatirea lui Dumnezeu; El însusi va veni şi va va mântui."
5. Atunci se vor deschide ochii orbilor, se vor deschide urechile surzilor;
6. atunci şchiopul va sari ca un cerb, şi limba mutului va cânta de bucurie; caci în pustiu vor ţaşni ape, şi în pustietate, păraie;
7. marea de nisip se va preface în iaz, şi pamantul uscat, în izvoare de apa. În vizuina care slujea de culcuş şacalilor vor creste trestii şi papura.
8. Acolo (în Împaratia lui Hristos) se va croi o cale, un drum, care se va numi Calea Cea Sfânta: niciun om necurat nu va trece pe ea, ci va fi numai pentru cei sfinţi; cei ce vor merge pe ea, chiar şi cei fara minte, nu vor putea sa se rătăcească.
9. Pe Calea aceasta nu va fi niciun leu, si nicio fiara salbatica nu va apuca pe ea, nici nu va fi întalnita pe ea, ci cei rascumparati vor umbla pe ea.
10. Cei izbaviti de Domnul se vor întoarce si vor merge spre Sion cu cantece de biruinta. O bucurie vesnica le va încununa capul, veselia si bucuria îi vor apuca, iar durerea si gemetele vor fugi!


http://www.ebible.ro/images/1px.gif


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu